Site icon

Martina Eriksson

Intuitiv konstnär, kreativ och skaparkraftig

Välkommen hit! Jag är en konstnär som älskar att utforska världen genom färg och form. Min huvudsakliga konstnärliga uttrycksform är akryl- och akvarellmålning. Det som verkligen driver mig är att måla intuitivt, att låta mina känslor och tankar flöda fritt genom penseln och skapa något unikt varje gång jag tar upp en pensel. För mig handlar konst inte bara om att skapa visuellt tilltalande bilder, utan också om att uttrycka mig själv och skapa en känslomässig koppling med betraktaren.

Målning med känsla och harmoni: I min konst lägger jag stor vikt vid att skapa harmoni och balans i varje verk. Jag tror att färgerna har en kraftfull inverkan på våra känslor och att rätt kombination av färger kan skapa en stark känslomässig påverkan. Genom att experimentera med olika färgpaletter och tekniker strävar jag alltid efter att skapa en känsla av lugn och harmoni i mina målningar. Varje penseldrag är noggrant genomtänkt och utfört med omsorg och passion.

Utbildningar för nybörjare: Utöver mitt eget skapande delar jag också gärna med mig av min kunskap och passion för konst till andra. Jag håller utbildningar för nybörjare inom akrylmålning, där jag delar med mig av mina tekniker och insikter. Jag tror på att skapa en stöttande och inspirerande miljö där varje individ kan blomstra och hitta sin egen unika konstnärliga röst.

Avslutande ord: Att vara konstnär är inte bara mitt yrke, det är mitt liv och min passion. Jag ser fram emot att fortsätta utforska konstens värld, både genom mitt eget skapande och genom att inspirera andra att upptäcka glädjen i konstens magi.

Tack för att ni har tagit er tiden att lära känna mig lite bättre. Om ni är intresserade av min konst eller mina utbildningar, tveka inte att kontakta mig. Låt oss tillsammans fortsätta utforska den fantastiska världen av konst och kreativitet.

Tack!


Have no fear of perfection. You’ll never reach it

Salvador Dali’

Snabbfakta

Namn: Martina Eriksson

Född: 1977 i Västerås

Bor: Fortfarande i Västerås, Barkarö. Bodde en kort sväng i Uppsala när jag pluggade och min man pendlade till Stockholm

Utbildning: Förutom en mängd diverse kurser inom akryl och akvarell är jag utbildad redovisningsekonom via Yrkeshögskola i Västerås. Jag har också en magisterexamen i Arkelogi men har aldrig jobbat som arkelog (låt oss inte gå in på orsaken😜). Har läst miljövård på Uppsala universitet och Handelsrätt på Mälardalens universitet, då Högskola.

Familj: Har en man sedan många många år tillbaka, två barn (snart vuxna) och en katt (snart gammal)

Kuriosa: Pannkakor är min favoriträtt, jag älskar rosa men klär mig mycket i blått. Jag går i gång på flum och knasiga teorier. Dras till mörka historier men är samtidigt livrädd när jag läser eller hör dem. Jag fullkomligt älskar skog och att bada. Drömmer om att bo i ett litet torp vid en sjö och grön mossig skog. Jag är högkänslig och empat.

När barnen skulle beskriva mig i text i förskoleklass blev det “Bra på att laga mat” och “Bra på att trösta”. Ord som jag är mäkta stolt över och lever på än idag, flera år senare.


Exit mobile version