Event, Inspiration

Konst i det gröna – Vernissage

Vilken fantastisk dag vi fick!

Tänk att allt det här började med en förfrågan via en gemensam facebookgrupp om det fanns några Västeråsare som var intresserade av att ställa ut tillsammans. Tanken var att hitta en lokal som inte var för dyr och som dessutom gick att hyra en kort period. Kan inte påstå att Västerås är särskilt pigga på att hyra ut sina tomma lokaler, vilket är synd och skulle gynna staden med lite kultur och oss så klart 🙂

Inget napp på lokal men ändå några som fortfarande var intresserade av att ställa ut. Och så blev det, i Anna L-Ls koloniträdgård, på Biskopsängen i Västerås. Förresten en dröm att äga en kolonistuga där nere.

Det blev då att fem hungriga, kreativa själar sammanstrålade och vilken perfekt kombo vi är.

Art 5 består av:

  • Anna Lönnros – Lanzarin
  • Elin Granqvist
  • JW Tavlor
  • Anna Zachriors Lindén
  • Martina Eriksson

Starten på dagen var dock lite skakig. Vi hade under två dagars tid uppdaterat olika väderappar, hållit våra tummar att det inte skulle blir regna. Ingen av dessa 4 stora väderappar visade på regn, inte en enda, och ändå så strilade det ett fint regna på morgonen och förmiddagen. Att ställa in skulle verkligen vara vår sista utväg och inget som vi ville. Uppgivna och sorgsna var vi iallafall en liten stund och bestämde oss för att skjuta på allt fram till klockan 12. Sagt och gjort klockan slog 12 och inget regn… vi köööör!!

Konst av Anna Zachriors Lindén
Konst av JW Tavlor
Konst av Anna Lönnros Landin
Konst av Elin Granqvist
Konst av Martina Eriksson

Sju målningar och en poster fick nytt hem och jag är otroligt tacksam för alla ni som stöttar mig, som hjälper mig på vägen mot mina drömmars mål. Stort TACK.

Är ni nyfikna och vill veta mer om mina målarvänner så hittar ni dem här:

Anna Zachriors Lindén

JW Tavlor

Elin Granqvist

Anna Lönnros-Lanzarin

Kommentera