Målningar

Indigobarn

Du har kommit till jorden för att göra skillnad och med en längtan att göra gott.

Du har kommit till jorden för att förändra samhället struktur och förlegade tankesätt och normer

Du har kommit till jorden för att bygga broar mellan det gamla och det nya

Du har kommit till jorden för att sprida ljuset och den mänskliga potentialen

Du har kommit till jorden för att uppmärksamma obalanser i dagens samhälle och kring din närmaste omgivning.

Har ni hört talas om Indigobarn?

Det sägs att det föddes en hel del indigo barn på 60-talet och under Flower Power-rörelsen samt att barn födda från 1996-2008 är Indigobarn. Indigobarn är ljusbärare, består av en gammal själ från tidigare liv och bär på erfarenhet och visdom. De beskrivs som systembrytare, kompromisslösa och handlingskraftiga och kan även uppfattas som gränslös. Med sin passion och kreativitet banar de vägen för ett samhälle där människor ska kunna tänka själva och och inte göra som alla andra. De vågar stå upp för sina åsikter och säger vad de tycker, alltid med kärlek och välmening. Deras stora styrka finns i deras medkänsla och sin naturliga vilja att hjälp andra människor och djur. De sägs ha en indigofärgad aura därav namnet Indigobarn.

Om dessa indigobarn finns eller inte, det är upp till dig avgöra. Jag hoppas innerligt det.

Kommentera