Event

Trädgårdsvernissage

Först… är så glad och tacksam för alla som kom, alla fina ord, alla fina blommor och goddricka. Tack till alla som ville ha en tavla, och som faktiskt valde att köpa en av mig. Sju stycken tavlor fick nytt hem i lördags. Det betyder så mycket och jag fick världens egoboost. Tusen tusen TACK för att ni stödjer mig och gör så jag kan fortsätta med det jag älskar så himla mycket 🙏.

Innan jag bestämde mig för att ha en vernissage (ja jag har kollat upp hos SAOL och n-genus är korrekt att använda i ordet Vernissage 😊) så var jag rädd för att visa upp det jag gör, på riktigt och i verkligheten. Det skulle ju bli min första vernissage… Någonsin. Klart man får vara rädd och nervig då. Instagram har en liten skyddande hinna och det är lätt att gömma sig bakom telefonen, där är det tryggt och skyggt. Men jag är så glad att jag valde att göra det, att jag vågade och faktiskt tog mig i kragen och förverkligade det hela. Att börja med en trädgårdsvernissage tillsammans med människor jag känner var också väldigt lagom, jag kände mig trygg och uppskattad.

från början var tanken att vi skulle hålla till i en helt annan trädgård, en större och mer luftig trädgård än vår egen. Tyvärr såg vädret inte alls ut att vara med oss i början av veckan, vi blev tvungna att planera om. Så istället valde vi att flytta hem vernissagen, tömma hela altanen (som har tak över sig) med möbler och slå upp ett partytält för att göra ytan större. Däremot hade jag inte riktigt huvudet med mig när vi bestämde oss för att tänka om. Söndagen innan vernissagen toppdressade vi gräsmattan som fått stora frysskador från vintern. Kanske inte den bästa iden att ha folk som går på gräset då, men what the… blir det ingen gräsväxt så gör vi bara om arbetet. Det var helt klart värt det från vår sida.

Det blev väldigt lyckat och fördelen med altanen var väggarna där målningarna lätt kunde hängas upp. Och vädret blev bra ändå, till och med lite solig trots allt.

Allt blev så lyckat och det kom så mycket folk, så rörande. Tack igen.

Och ett stort tack också till min mamma som ordnat med tilltugg, till mina barn som hjälpt till att bära möbler, servade förfriskningar och till min man… som alltid ALLTID står vid min sida.

TACK

1 kommentar på “Trädgårdsvernissage”

  1. Pingback: Dammen

Kommentera